About

Jag heter Andreas Ramsby och driver sedan 2006 Ramsbys Fiske som genomför guidade fisketurer i Stockholms Skärgård och Mälaren. Jag har fiske som största intresse där jag utövar det mesta som tex flugfiske, mete, trolling och spinnfiske.

Min fiskebana började tidigt och under de första åren var det främst flugfiske efter harr och öring i Ljusnan som bedrevs. Senare kom jag in på mete och trolling efter gädda och gös som jag utövade i Ljusnan men även i kringliggande sjöar. Under en period var karpfisket något som tog upp all min tid, det gjordes otaliga resor till Skåne och Frankrike i jakt efter stora karpar. När jag sedan tog paus i från det mycket intensiva karpfisket uppgraderade jag min båt och satsade i stället på trolling, främst efter insjööring, men även efter gädda och gös. Sista åren har dock spinnfiske efter gädda och havsöring dominerat.

Över 20 års intensivt fiskande i alla dess olika former har gett mig erfarenhet och bred kompetens inom sportfiske. Jag har högt antal fiskedagar per år med guidade turer som kombineras med privata fisken där jag ständigt strävar efter utveckla mitt eget fiske, som i slutändan också gynnar mina kunder.

Håll koll på min sida för rapporter om trevliga fisketurer!

16,1