Flugfiske Mellanljusnan

Var uppe i Järvsö  för någon vecka sedan och passade då på att köra ett flugpass i mina hemmavatten i Mellanljusnan kring Färila. Det är helt otrolig natur som känns relativt orörd i dessa dagar då det känns som inte det är lika högt fisketryck i älven. Det är helt folktomt och jag såg inte en människa eller bil och då var jag vid köströmmen hela vägen ner till långstrand, Håvrahällarna osv. Som vanligt är det lite fisk och de flesta harrarna är av mindre storlek vilket känns alltid lika konstigt med tanke på de fina strömmarna. Körde på 7-8 timmar och hade en härlig nostalgikänsla i alla fall. Körde med mitt Loop Cross S1 9ft #6, Opti Dryfly och en Rio Grand #6 vilket är en helt underbar kombination.

Flugfiske Mellanljusnan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *